YOUTH SHAKLEE LOOSE PACK MULA DIJUAL (TERKINI)

YOUTH SHAKLEE LOOSE PACK MULA DIJUAL (TERKINI)

Assalamualaikum darlings. Saya tahu ramai yang suka bila baca tajuk ni. Ya darlings, YOUTH Shaklee loose pack mula dijual bermula pertengahan Mei 2018 ini. Yeayyyy YOUTH IS HOPE ! PORI MAKIN MENGECIL SELEPAS 2 MINGGU PAKAI YOUTH ! Pengakuan jujur dari pengguna YOUTH “Saya ada masalah liang pori besar-besar. Kalau pakai bedak mesti bercapuk. Dah try macam2 skincare. Siap buat wap muka lagi. Tapi still liang pori muka saya tak tertutup. Tapi lepas pakai YOUTH rasa macam amazingnya liang pori…

Read More Read More

PROMOSI VIVIX SEMPENA HARI IBU

PROMOSI VIVIX SEMPENA HARI IBU

Assalamualaikum semua. Ni nak bagitau sikit, si merah VIVIX ada promosi tau sempena hari ibu ni. APA ITU VIVIX SHAKLEE? VIVIX mengandungi RESVERATEROL & POLYPHENOL yang terbukti secara saintifik MENINGKATKAN KESIHATAN & TENAGA SEL, serta MELINDUNGI & MEMBAIKI DNA. Sangat baik untuk penjagaan kesihatan dan mengurangkan risiko penyakit. Dengan izin Allah jua. Vivix merupakan tonik campuran polifenol yang telah melalui pelbagai ujian makmal dan menunjukkan kesan positif terhadap 4 mekanisme penuaan sel, termasuk membantu melindungi dan membaikki kerosakan DNA, mempengaruhi…

Read More Read More

Set Ramadhan Shaklee

Set Ramadhan Shaklee

Ramadhan bakal menjelma tak lama lagi. Dan benda yang paling dititik beratkan masa Ramdhan nanti adalah macam mana nak kekalkan badan sentiasa bertenaga walaupun berpuasa. Jangan risau, untuk Ramadhan, ada set khas dari Shaklee iaitu Set Ramadhan Shaklee Sekarang pun dah ramai wanita yang mengambil kesempatan untuk menggantikan puasa yang ditinggalkan pada Ramadhan tahun lepas. Tidak kurang juga, ada yang mengambil peluang untuk berpuasa sunat, bagi melatihkan diri untuk berpuasa menjelang Ramadhan nanti. Set Ramadhan Shaklee Bermula Mei 2018 ni, Shaklee akan…

Read More Read More

Tips Hilangkan Eye Bag

Tips Hilangkan Eye Bag

Bangun pagi tapi mata kita macam belum terbukak je sebab eye bag tu berkilo-kilo. Jom kak us kongsi sket tips hilangkan eye bag atau nama glemer mata sembap 1-Banyakkan minum air kosong. Kebiasaannya eyebag ni terjadi sebab high salt concentration di kawasan eye bag itu. Perasan tak bila kita makan makanan yang mempunyai kandungan garam yang tinggi ataupun menangis sebelum tido, esoknya mata kita akan jadi extra bengkak? So flush keluar garam-garam tersebut dengan meminum air kosong Pastikan kita kurang…

Read More Read More

Vivix bantu mengurangkan simptom Vertigo

Vivix bantu mengurangkan simptom Vertigo

Topik hari ni saya nak kongsi ialah, bagaimana Vivix bantu mengurangkan simptom Vertigo Sejak akhir-akhir ini ramai yang mencari Vivix untuk bantu kurangkan kurangkan simptom vertigo mereka. Nama Vertigo ni sedap bunyi nya, tapi yang  mengalami sakit ni saja lah yang tau macam mana azab rasanya. Sebelum kita pegi lebih jauh, mari kita tahu dulu sikit sebanyak apakah itu Vertigo Apakah itu Vertigo? Vertigo adalah sebuah keadaan di mana penderitanya merasa seolah-olah lingkungan di sekitarnya berputar atau melayang. Kondisi ini…

Read More Read More

7 Cara Turunkan Suhu Anak Demam Panas

7 Cara Turunkan Suhu Anak Demam Panas

Bila anak demam, orang yang paling terkesan dan susah hati ialah si ibu dan bapa. Saat anak tidak sihat memang lumrah ibu dan bapa akan senggup berjaga malam kan. Berikut saya kongsikan 7 cara untuk turunkan suhu bila anak demam panas. Bahaya Demam Malam Sebagai ibu bapa,anda harus memastikan anak anda tidak mengalami suhu tinggi berterusan.Jika demam anak anda juga disertai dengan muntah, cirit birit, sakit kepala atau lesu, tidak mahu makan dan tidak aktif, ini petanda anak anda memerlukan rawatan…

Read More Read More

Pengalaman Youth Party by Shaklee

Pengalaman Youth Party by Shaklee

Malam tadi saya berkesempatan untuk menghadiri Youth Party anjuran pihak Shaklee di Shazan Inn, Kuantan Alhamdulillah dapat juga join party Youth ni, sebab awalnya tiket dah habis sebenarnya. Tapi last minit ada yang nak jual tiket sebab dia tak dapat nak pegi.   Bagai orang mengantuk disorong bantal, apa lagi saya grab terus tiket Youth Party dan alhamdulillah, dapat jugak join   Ramai yang tahu, produk Shaklee kini sekarang heboh mengenai skincare terbarunya iaitu , Youth Skincare   Walapun baru…

Read More Read More